Green & Growing i Umeå

Välkommen till Green & growing i Umeå. Här odlar vi hyperlokala färska grönsaker oavsett säsong med hydroponisk odlingsteknik. Hos oss kan du handla direkt från våra produktion via vår webbshop. Vi finns såklart också i din lokala matbutik.

Välkommen till Green & growing i Umeå. Här odlar vi hyperlokala färska grönsaker oavsett säsong med hydroponisk odlingsteknik. Du kan handla våra produkter i din lokala matbutik.

Välkommen till Green & Growing i Umeå. Här odlar vi hyperlokala färska grönsaker oavsett säsong med hydroponisk odlingsteknik. Hos oss kan du handla direkt från våra produktion via vår webbshop eller via Rekoring. Vi finns såklart också i din lokala matbutik.

Online
Rekoring
Butik
Leverans
Elbil
Cykel
Gång
Bil
Tvistevägen
En bild med en

Handla och hämta i Umeå

Utlämning varje torsdag med upphämtning på Umeå Östra mellan 14.30-18.00.

Green & Growing röd pak choi.

Handla på Rekoring

Välj Rekoring och beställ från vår odling vid Tvistevägen.

Green & Growing produkter.

Handla i butik
i Umeå

Vi är stolt leverantör till de mest framtidstänkande butikerna i Umeå.

Handla i butik i Umeå

Vi är stolt leverantör till de mest framtidstänkande butikerna i Umeå.

Vår produktion

Hydroponiska vertikalodlingar där människor bor och handlar.

I våra specialbyggda och högteknologiska odlingar odlar vi smakrika, hållbara och leveranssäkra produkter oavsett säsong.

Svenskt Sigill logotyp

Svenska produkter med hyperlokal kvalité.

Våra produkter är inte bara Svenska, de är odlade i hjärtat av de städer vi finns, helt utan bekämpningsmedel, vilket leder till minskat matsvinn, lång hållbarhet och exceptionell kvalitet.

Green & Growing odlingsvägg med grönsaker.
Hållbara transporter

Hållbara
leveranser.

Med vår närhet kan vi leverera nyskördade produkter direkt till våra kunder med elbil, gång eller cykel.

Green & Growing cykelleverans.
Green & Growing pak choi.
En bild med en
Hållbar handel

Spårbara produkter.

Alla våra produkter är försedda med en QR-kod för konsumenter att skanna och få tillgång till vart, när och hur den är producerad.

Green & Growing produkter.
Spara på naturresurserÖkad lokal matproduktion

Mer mat på mindre yta.

Det skulle krävas 6000 kvm frilandsodling, fler transporter och ca 96% mer vatten för att producera samma volym som i en av våra vertikala odlingar på endast 30 kvm.

Vi som odlar i Umeå

Meningsfulla uppgifter för en godare vardag.

Tillsammans med våra kunder arbetar vi för ett hållbart samhälle.

Josefine

Jag tror på att förändring börjar lokalt, med många olika lösningar som tillsammans bygger helheten i ett hållbart samhälle. Green & Growings bidrag till ökad lokal matproduktion oavsett säsong utgör en av alla dessa pusselbitar som vi tillsammans lägger ihop, bit för bit. Ett plus i kanten är att det är fantastiskt att befinna sig inne i odlingarnas gröna oas, särskilt mitt i vintern!

Josefine
Odlingsansvarig
Umeå

Våra partners i Umeå

Människor som möjliggör en godare framtid i Umeå.

Tillsammans med framtidstänkande människor och organisationer arbetar vi för ett mer hållbart Umeå.

Jag tycker det är roligt med era annorlunda och spännande produkter och självklart att det är närodlat. Sen är det väldigt smidigt och enkelt i hela processen från beställning till upplockning.

Anna

REKO-kund, Umeå

Green & Growing har ett helhetstänk som främjar en hållbar värld vilket vi ville stötta. Idén med lokalt producerade grönsaker, som många gånger odlas i andra länder, gynnar så väl den ekologiska hållbarheten som den sociala. Det möjliggör också en cirkulär ekonomi och en effektiv användning av resurser. Att affärsidén grundas i ett genuint mål om att göra Umeå och världen bättre var också en viktig aspekt för oss när vi inledde vårt samarbete. Genom att erbjuda ytterligare tjänster i anslutning till vårt resecentrum skapar vi tillsammans en tryggare plats för människor att mötas och vistas i.

Anna-Clara

Kommunikationschef, INAB - Umeå Kommun

Bli partner

Följ med på resan mot framtidens lokala ekosystem i Umeå.

No items found.
Green & Growing odlare