Green & Growing i Täby

Välkommen till Green & growing i Täby. Här odlar vi hyperlokala färska grönsaker oavsett säsong med hydroponisk odlingsteknik. Hos oss kan du handla direkt från våra produktion via vår webbshop. Vi finns såklart också i din lokala matbutik.

Välkommen till Green & growing i Täby. Här odlar vi hyperlokala färska grönsaker oavsett säsong med hydroponisk odlingsteknik. Du kan handla våra produkter i din lokala matbutik.

Välkommen till Green & Growing i Täby. Här odlar vi hyperlokala färska grönsaker oavsett säsong med hydroponisk odlingsteknik. Hos oss kan du handla direkt från våra produktion via vår webbshop eller via Rekoring. Vi finns såklart också i din lokala matbutik.

Online
Rekoring
Butik
Leverans
Elbil
Cykel
Gång
Bil
Täby Park
En bild med en

Handla och hämta i Täby

Dina nyskördade grönsaker hämtas vid odlingen den dag du själv väljer i samband med beställning.

Green & Growing röd pak choi.

Handla på Rekoring

Välj Rekoring och beställ från vår odling vid Täby Park.

Green & Growing produkter.

Handla i butik
i Täby

Vi är stolt leverantör till de mest framtidstänkande butikerna i Täby.

Handla i butik i Täby

Vi är stolt leverantör till de mest framtidstänkande butikerna i Täby.

Vår produktion

Hydroponiska vertikalodlingar där människor bor och handlar.

I våra specialbyggda och högteknologiska odlingar odlar vi smakrika, hållbara och leveranssäkra produkter oavsett säsong.

Svenskt Sigill logotyp

Svenska produkter med hyperlokal kvalité.

Våra produkter är inte bara Svenska, de är odlade i hjärtat av de städer vi finns, helt utan bekämpningsmedel, vilket leder till minskat matsvinn, lång hållbarhet och exceptionell kvalitet.

Green & Growing odlingsvägg med grönsaker.
Hållbara transporter

Hållbara
leveranser.

Med vår närhet kan vi leverera nyskördade produkter direkt till våra kunder med elbil, gång eller cykel.

Green & Growing cykelleverans.
Green & Growing pak choi.
En bild med en
Hållbar handel

Spårbara produkter.

Alla våra produkter är försedda med en QR-kod för konsumenter att skanna och få tillgång till vart, när och hur den är producerad.

Green & Growing produkter.
Spara på naturresurserÖkad lokal matproduktion

Mer mat på mindre yta.

Det skulle krävas 6000 kvm frilandsodling, fler transporter och ca 96% mer vatten för att producera samma volym som i en av våra vertikala odlingar på endast 30 kvm.

Vi som odlar i Täby

Meningsfulla uppgifter för en godare vardag.

Tillsammans med våra kunder arbetar vi för ett hållbart samhälle.

Jennifer

Att få chansen att vara med på Green&Growings fortsatta resa och dessutom arbeta med odling i närheten av mitt eget hem känns otroligt kul och samtidigt betydelsefullt. Intresset för vårt mitt arbete är stort och delas av många olika grupper, allt ifrån studenter till kunder och medarbetare.

Jennifer
Odlingsansvarig
Täby

Våra partners i Täby

Människor som möjliggör en godare framtid i Täby.

Tillsammans med framtidstänkande människor och organisationer arbetar vi för ett mer hållbart Täby.

Den nya stadsdelen Täby Park blir en omtänksam kvartersstad, där hållbarhet är en naturlig del. Därför kändes det som en självklarhet att tacka ja till ett samarbete med Green&Growing när frågan kom. Genom deras erbjudande om lokalt producerade grönsaker och örter året om ger vi boenden i Täby Park förutsättningar att göra bättre val genom att prioritera kvalitet och samtidigt främja en hållbar framtid. Det ska vara enkelt att göra rätt!

Malin Sehlstedt

Marknadschef, Täby Park Exploaterings AB

Hållbar och god mat är viktig för mig och min familj och därför prioriterar jag att så långt jag kan handla lokalt producerad hållbar mat.

Green&Growings produkter är fantastiskt fräscha, har väldigt god smak, lång hållbarhet och är verkligen lokala.

Deras verksamhet bidrar positivt till både vår lokala och globala värld vilket gör det självklart för mig att välja att handla deras produkter.

Maria

REKO-kund, Täby

Jag vill alltid erbjuda mina kunder ett utbud av högsta kvalité och bra näringsvärden, därför är samarbetet med Green & Growing en självklarhet för mig som handlare. Att grönsakerna odlas året runt här i Täby innebär en minskad klimatpåverkan i och med att de levereras direkt från odling på skördedagen med elcykel och tekniken som används i deras odlingar leder till en väsentligt mycket lägre vattenåtgång och kvalitetskontroll. Dessutom innehåller deras odlingar inte en enda droppe bekämpningsmedel, men det absolut bästa är ändå att i en enda odling på ynka 30kvm växer det som annars skulle krävt hela 6000kvm odlingsbar markyta.


Jocke

ICA-handlare, Ica Nära Alléns

Sedan deras första skörd i Täby Park har vi valt att sälja Green&Growings hyperlokalt odlade sortiment av sallater, örter och kålsorter. Våra kunder älskar dem och jag brinner verkligen för att erbjuda de allra bästa produkterna i vår butiks Frukt & Grönt avdelning. Den flexibla och personlig servicen, de regelbundna leveranserna och kontakten med passionerade odlare gör att detta till en idé och samarbete värt att utveckla.

Mohsen

Avdelningschef, frukt och grönt, ICA Stop Täby

Bli partner

Följ med på resan mot framtidens lokala ekosystem i Täby.

No items found.
Green & Growing odlare